iso15

Προσκλήσεις έργων δημόσιου χαρακτήρα

  • Written by Super User
  • Category: clld leader
  • Hits: 4871

LEADER / CLLD 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER ΠΑΑ 2014-2020 η «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» καλεί τους ενδιαφερόμενους (Υποψήφιοι Δικαιούχοι) να υποβάλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο των κάτωθι Δράσεων του Υπομέτρου 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 (για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα):

  • Δράση 19.2.4: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ»
  • Δράση 19.2.5: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ».

 

Οι ανωτέρω Δράσεις εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, που είναι το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, ενώ η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση, ανέρχεται σε 1.740.000,00 € (συγχρηματοδότηση Εθνικοί Πόροι & ΕΓΤΑΑ).

Τελικοί Δικαιούχοι είναι:

-      ΟΤΑ Α' και Β΄ βαθμού και φορείς τους.

-      Φορείς Δημοσίου Τομέα που έχουν την αρμοδιότητα έναρξης και υλοποίησης της σχετικής πράξης.

-      Ιδιωτικοί Φορείς με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων.

 

H αίτηση στήριξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ (www.opsaa.gr/RDIIS) συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά/έγγραφα για τα οποία ορίζεται ως υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή. Για τον σκοπό αυτό, απαιτείται τα στελέχη του δυνητικού δικαιούχου, να διαθέτουν ατομικό κωδικό πρόσβασης στο ΟΠΣΑΑ.

Οδηγίες για έκδοση κωδικού χρήστη στο ΟΠΣΑΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), στον σύνδεσμο «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», «ΟΠΣΑΑ 2014 - 2020 (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αγροτικής Ανάπτυξης)», Οδηγίες για την πρόσβαση των Δικαιούχων Δημοσίων Έργων στο ΟΠΣΑΑ» ή στο http://www.opekepe.gr/doc/June2010/odhgies_prosbash_dikaiouxwn_opsaa_2_ekdosh.pdf

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΟΠΣΑΑ, ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ) ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Μ2998829 – ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ.

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: 24-04-2018

Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: 09-07-2018

Επιπλέον, η υπογεγραμμένη αίτηση στήριξης και όλα τα δικαιολογητικά/έγγραφα, υποβάλλονται στην ΟΤΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ», στη διεύθυνση: Πλατεία Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1, ΤΚ 45332, Ιωάννινα, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών (αριθμ. Πρωτ. Εισερχομένου της ΟΤΔ) και έως ώρα 14.00 από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης.

 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις υπεύθυνοι είναι ο κ. Μώκος Ηλίας και η κα. Καρακώστα Κατερίνα, τηλέφωνα 26510 83087, 26510 36686, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  •  
ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΟΠΣΑΑ

    ΠΡΟΣΟΧΗ : Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στήριξης στο ΟΠΣΑΑ θα πρέπει να αναζητήσετε την πρόσκληση με κωδικό Μ2998829 και στη συνέχεια να επιλέξετε την υποδράση που σας ενδιαφέρει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ