iso15

  • Hits: 1867

Στο πλαίσιο της προκήρυξης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, που αφορά την υποβολή προτάσεων Στρατηγικής “Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων” (ΤΑΠΤοΚ), του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020, η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» (δ.τ. «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»), ως Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει ενέργειες ενημέρωσης /διαβούλευσης, με στόχο τον σχεδιασμό του νέου τοπικού προγράμματος ΤΑΠΤοΚ με συγχρηματοδότηση από το ΕΚΤ, σε περιοχές υλοποίησης του CLLD/ LEADER, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του Τοπικού Προγράμματος, καθώς και για την επίτευξη της διαδικασίας της «από τα κάτω προς τα πάνω προσέγγισης», είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και του τοπικού πληθυσμού, στις ενέργειες διαβούλευσης / ενημέρωσης.

Η ενημερωτική συνάντηση/διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου, Στοά Σάρκα, Ν. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος, Ιωάννινα.

           Μέσω της ιστοσελίδας όποιος θέλει να συμμετάσχει στην διαδικασία της διαβούλευσης, μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φορμα(ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ) η οποία θα είναι ενεργή μέχρι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Για την συνοπτική ενημέρωσή σας μπορείτε να κατεβάσετε σχετικό Ενημερωτικό 'Εντυπο (pdf)